www.kropogro.dk

JAPANSK LIFTING - En unik behandling der skaber balance i sind og krop.


Metoden stammer fra en gammel, traditionel japansk behandlingsmetode, der er blevet brugt fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr.

Ifølge japansk tradition, er skønhed et spejl af den indre balance mellem krop og sind.

Japansk lifting er designet til at bevare og genopbygge denne balance, for at forbedre sundheden, for at øge levetiden, forebygge sygdomme og samtidig se fantastisk ud.

Formålet var, og er stadig, at tilbyde velvære, harmoni og opretholde energi og skønhed.

I Japan blev metoden brugt til at opretholde den frie bevægelighed i kroppen og vedligeholde både en fysisk og mental balance, samtidig med et smukt og afslappet ansigt, gennem energigivende terapeutiske teknikker Allerede ved den første behandling, føles en ekstraordinær afslapning, som gennemstrømmer hele kroppen, og i ansigtet opnås der en "naturlig ansigtsløftning" der er synlig fra første behandling.

Behandlingen udføres i ansigtet og den forbedrer hudens naturlige aldringsprocesser.

Lifting forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Den reducerer rynker og manglende tonus. Det er En "naturlig ansigtsløftning", uden kirurgi, uden smerte og ar.
En behandling indebærer hudrens, stimulering af akupunkturpunkter, ansigtszoneterapi, ansigtsmassage, drænage, maske og ansigtscreme.Gå til bestilling