www.kropogro.dk

KRANIO SAKRAL TERAPI (KST)


Vi har 12 par kranienerver der i det store hele holder styr på os – de styrer blandt andet fordøjelsen, vejrtrækningen, hjerteslag. Og hvis de nerver blir klemt, mast eller trykket så hjernevæsken (også kaldet spinalvæske) ikke komme ordentlig rundt mellem kraniet og korsbenet så kan væsken ikke udføre sine opgaver som er at beskytte nervesystemet, give næring til hjernecellerne, udskille affaldsstoffer. Og når det ikke sker, så bliver den kranio sakral puls ustabil og så opstår der blokeringer som kroppen har brug for hjælp til at slippe.

KST er en blid energetisk behandlingsform, og de nænsomme tryk på kroppen vil give din krop mulighed for at slappe af, afspænde og slippe et eventuelt chok. Og dermed løsne presset fra de eller de nerver er klemt. Og når det er sket, kan kroppen i de fleste tilfælde selv genoprette balancen. Kroppen får mulighed for at give slip og for at hele.

Under behandlingen falder man ofte hen i en meditativ tilstand hvor du hverken sover eller er vågen. Og jo mere du kan lade eventuelle tankestrømme passere, jo mere vil nervesystemet hele op og din krop vil genvinde sin naturlige balance. Oftest vil man allerede efter første behandling føle sig lettere og som man har fået et løft i sin vitalitet.

Hvor er KST virkelig gavnligt?
Det er det hvis du eksempelvis har oplevet slag, stød, chok, psykiske påvirkninger, svære fødsler, migræne, hovedpine, piskesmæld, stress, søvnproblemer, hukommelsesproblemer, rygsmerter, ADHD, svimmelhed, bækkenløsning, kæbespændinger, og manglende overskud. KST giver også gode resultater for børn der har kolik.

Det kan være meget individuelt hvad der virker for netop din krop – men Jeg tilbyder kranio sakral terapi som en alternativ behandling til at lindre og styrke kroppen til at finde tilbage til sig selv – både i krop og sind.Kranio sakral terapi giver rigtig gode resultater ved blandt andet:

Gå til bestilling