www.kropogro.dk

NADA ØREAKUPUNKTUR

NADA øreakupunktur er udviklet i USA og bruges til alle former for afvænning i USA og Europa. Ydermere er NADA behandlinger yderst effektiv ved forstyrrelser i nervesystemet, ved stress og uro i kroppen og sindet. Nada giver jeg ofte sammen med behandling som for eksempel zoneterapi. Og det gives også i grupper hvis det gives som eneste behandling. Man kan hos Klinik Krop og Ro få NADA både individuelt og i grupper. Når det gives i grupper, er der max 6 personer i klinikken. Når du kommer og har fået sat nålene ørerne, sidder du i 45 minutter. Du kan samtidig nyde en kop NADA te og lade tankerne vandre og lade nålene arbejde for og med dig.

Du får sat 5 nåle i hvert øre og hjælper dig med følgende:
  1. Sympatikus: påvirker sindsro og omsorg. Det styrker nyren og kan hjælpe dig af med afhængighed (abstinensbehandling).
  2. Shen Men: påvirker personlig og spirituel udvikling. Det kan øge sociale kompetencer/relationer og regulere angst, stress og søvnmønster. Derudover kan det dæmpe abstinenser og hjælper dig med at tænke klart og holde fokus.
  3. Nyren: styrker nervesystemet og fremmer viljestyrke og udholdenhed. Derudover dæmper punktet frygt, dødsangst, stress, smerter og abstinenser.
  4. Lungen: påvirker sorg, tab og tilfredshed. Punktet starter og afslutter processer og hjælper abstinensbehandling.
  5. Leveren: forbygger angst, søvnproblemer, depression, psykose. Punktet kan dæmpe vrede og aggressive impulser samt regulere muskelfunktion og fysisk stress.
NADA kan bedre eksempelvis dårlig søvnkvalitet, manglende søvn, fysisk uro, stress, træthed, aggressiv adfærd, svedtendens, hovedpine (stoftrang (alkohol, appetit, nikotin), psykisk uro, tankemylder, irritabilitet, søvnløshed/mareridt, depression.

Gå til bestilling