Krop & Ro tilbyder

KINESISK ØREAKUPUNKTUR
- MED OG UDEN NÅLE


Kinesisk øreakupunktur bruges til at behandle ubalancer i kroppen, men hvor der kun sættes nåle i ørerne.


Denne terapiform kan bruges alene til at smertelindre, ved stress eller i forbindelse af afhængighed. Øreakupunktur kan også bruges i kombination med kranio sakral terapi.

KRANIO SAKRAL TERAPI (KST)


Kranio sakral terapi (KST) er en meget blid behandlingsform der samtidig er dybdegående og arbejder med centralnervesystemet – det vil sige hjernen og rygmarven.


Det gøres via nogle meget blide tryk hvor klienten ligger på briksen fuldt påklædt. I det blide tryk arbejder jeg med forskellige teknikker der løsner hjerne- og rygmarvshinder, bindevæv og muskler.

NADA ØREAKUPUNKTUR


NADA øreakupunktur er udviklet i USA og bruges til alle former for afvænning i USA og Europa. Ydermere er NADA behandlinger yderst effektiv ved forstyrrelser i nervesystemet, ved stress og uro i kroppen og sindet.

NADA øreakupunktur består i at du får 5 nåle i begge ører og sidder med dem i ca 45 minutter imens du slapper af og lader tankerne vandre. Du kan eventuelt nyde en kop NADA te samtidig.

ZONETERAPI


Med Zoneterapien behandler vi forskellige ubalancer og generelt kan man sige, at den virker udrensende og genopretter balancen mellem kroppens funktioner.


Behandlingen sker via tryk under foden og påvirker kroppens organer, væv, sanser og meridianbaner.

ZONETERAPI TIL BABYER OG BØRN


Zoneterapi egner sig godt til behandling af børn i alle aldre. Spædbørn behandles meget blidt, og zoneterapi kan ofte afhjælpe ubalancer.

Ubalancer kan eksempelvis være uro, problemer med fordøjelsen, kolik eller spændinger i kroppen.

JAPANSK LIFTING - En unik behandling der skaber balance i sind og krop


Metoden stammer fra en gammel, traditionel Japansk behandlingsmetode, der er blevet brugt fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr.

Formålet var, og er stadig, at tilbyde velvære, harmoni og opretholde energi og skønhed.

Det siger kunderne...